BBR GTi-dealer in Zuid-Holland

  • ★ Verbonden met Mazda
  • ★ Onderhoud en reparatie van alle merken
  • ★ Onderhoudsbeurt zelfde dag klaar

Bent u op zoek naar een BBR GTi-dealer in Zuid-Holland? Autobedrijf Huisman in Maasdijk is uw Mazda-partner. BBR GTi is een Brits bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen van pakketten voor het tunen van onder andere de Mazda MX-5. Als BBR GTi-dealer in Zuid-Holland, hebben wij veel ervaring met de pakketten van dit Britse bedrijf. Het aanbod varieert van snel geïnstalleerde chips tot complete turbosets voor een optimale ervaring.

Heb je nog vragen over de APK keuring?

Haal meer uit uw auto bij een erkende BBR GTi-dealer in Zuid-Holland

De Mazda MX-5 is een karaktervolle auto met een zeer krachtige motor. Als BBR GTi-dealer in Zuid-Holland zorgen we ervoor dat uw model nog beter tot zijn recht komt. Ontdek onze diensten voor het laten tunen van uw Mazda MX-5 of een ander model. Als Mazda Erkend Reparateur bent u verzekerd van professionele en deskundige service. Wilt u een bijzonder model van Mazda aanschaffen? Bekijk dan ons huidige verkoopaanbod.

Ontdek ons aanbod aan diensten

Bezoek onze vestiging in Maasdijk om gebruik te maken van ons uitgebreide aanbod aan diensten. Haal meer uit uw Mazda of een ander merk auto dankzij onze werkzaamheden als BBR GTi-dealer in Zuid-Holland. Wilt u meer weten over ons bedrijf of wilt u bij ons aan de slag als administratief medewerker of als automonteur? Bekijk ons vacatureaanbod of neem contact met ons op door te e-mailen naar info@huisman-autogarage.nl of te bellen naar 0174 – 518 171.

Contact

Onderwerp

11 + 11 =