Vacature voor automonteur in Westland

  • ★ Verbonden met Mazda
  • ★ Onderhoud en reparatie van alle merken
  • ★ Onderhoudsbeurt zelfde dag klaar

Bent u de perfecte kandidaat voor onze vacature voor automonteur in regio Westland? Ons familiebedrijf in Maasdijk is altijd op zoek naar versterking voor ons team. Bezit u een diploma 1ste autotechnicus, het certificaat apk lichte voertuigen en een rijbewijs B? Dan bent u wellicht de perfecte kandidaat voor onze vacature automonteur te Westland. Autobedrijf Huisman helpt klanten in de regio en daarbuiten bij de aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto, klein en groot onderhoud of schadeherstel.

Heb je nog vragen over de vacature?

De voordelen van reageren op de vacature automonteur bij ons in Westland

Wilt u ook onderdeel uitmaken van een hecht en gezellig team met een leuke, afwisselende functie bij ons autobedrijf? Reageer dan op onze vacature voor automonteur of administratieve medewerker in Westland. U profiteert bij ons van goede secundaire arbeidsvoorwaarden en uiteraard een ongedwongen werksfeer. U zal onder meer kleine en grote beurten uitvoeren en auto’s gereedmaken voor de verkoop. Groei door bij onze autogarage in Westland en doe elke dag weer uw best om onze klanten te laten vertrekken met een glimlach.

Stel uw vragen per e-mail of bel ons

Draag bij aan onze betrouwbare reputatie door uw kwaliteiten en kennis in te zetten in onze werkplaats. Voelt u zich aangetrokken tot de vacature automonteur in Maasdijk, gelegen in gemeente Westland, en wilt u graag aan de slag met het uitvoeren van auto-onderhoudsbeurten? Stuur dan vandaag nog uw cv en motivatiebrief naar ons op. Heeft u een vraag over de vacature of wilt u meer informatie over ons bedrijf ontvangen? Wij helpen u graag verder. Bel ons via 0174 – 518 171 of stuur uw vraag per e-mail naar info@huisman-autogarage.nl.

Contact

Onderwerp

2 + 9 =