Apk van uw Mazda in Maasdijk

  • ★ Erkend Mazda-reparateur
  • ★ Uitstekende beoordelingen
  • ★ Veel occasions

Tijdens de apk controleren we uw Mazda op verschillende punten die de overheid vastgesteld heeft met moderne apparatuur in onze werkplaats te Maasdijk. Met een apk wordt vastgesteld of uw auto nog in goede staat is en geen gevaar vormt voor uzelf of anderen op de openbare weg. Autobedrijf Huisman is RDW-erkend en Mazda Erkend Reparateur – uw Mazda is bij ons in goede handen!

Heb je nog vragen over de APK keuring?

Een grondige apk voor uw Mazda bij onze werkplaats in Maasdijk

Bij ons autobedrijf werken we al meer dan 50 jaar volgens de richtlijnen van Mazda. Wij zijn dan ook de aangewezen partij om de apk van uw Mazda uit te voeren, zodat u zeker weet dat u veilig de weg op gaat in Maasdijk en omstreken. Weet u niet zeker of uw auto door de keuring gaat komen? Natuurlijk is het ook mogelijk om voor de apk nog goed onderhoud aan uw Mazda uit te laten voeren door onze specialisten in Maasdijk. Hierbij worden onder andere de banden van uw Mazda gecontroleerd, de verlichting goed gezet en vloeistoffen aangevuld waar nodig. Mocht uw auto volledig afgekeurd worden, dan denken wij graag met u mee over een nieuwe of tweedehands auto.

Maak direct een afspraak

Staat de apk binnenkort op de planning voor uw Mazda en wilt u graag in de buurt van Maasdijk bij een betrouwbare garage langsgaan? Bij Autobedrijf Huisman plant u eenvoudig een afspraak in. Neem contact met ons op via 0174 – 518 171 of info@huisman-autobedrijf.nl. Ook kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe auto.

Contact

Onderwerp

4 + 9 =