Werkplaats in Maasdijk

Werkplaats in Maasdijk

Werkplaats in Maasdijk

Werkplaats in Maasdijk

Werkplaats in Maasdijk

Werkplaats in Maasdijk

Werkplaats in Maasdijk

Werkplaats in Maasdijk

Voor een auto-onderhoudsbeurt, autoreparatie of autoschadeherstel brengt u een bezoek aan de werkplaats van Autobedrijf Huisman in Maasdijk. Onze deskundige monteurs staan voor u klaar om uw Mazda, Hyundai of andere auto soepel en veilig over de weg te laten rijden. Lees snel verder voor welke diensten u bij ons terecht kunt of informeer naar de mogelijkheden voor een onderhoudsbeurt of een autoreparatie bij ons in Maasdijk.

Een auto-onderhoudsbeurt laten uitvoeren bij ons in Maasdijk

Wij zijn Mazda Erkend Reparateur. Dat geeft u de zekerheid dat de auto-onderhoudsbeurt, autoreparatie of autoschadeherstel van uw Mazda in onze werkplaats te Maasdijk wordt uitgevoerd door monteurs die geschoold zijn volgens de eisen van Mazda en met gebruikmaking van originele onderdelen. En dat u bent verzekerd van professionele hulp als er tóch iets misgaat. Onze ervaring stopt overigens niet bij Mazda. We kunnen ook terugvallen op 16 jaar ervaring met Hyundai. Dus ook voor de auto-onderhoudsbeurt van uw Hyundai bent u bij Autobedrijf Huisman in Maasdijk aan het juiste adres. Ook auto’s van andere merken hebben voor ons weinig geheimen; of het nu gaat om een hedendaagse stadsauto als een Ford Ka, een exoot als een Dodge Viper of een klassieker als een Volkswagen Karmann Ghia. Wij zijn uw partner als het gaat om een auto-onderhoudsbeurt, autoschadeherstel of een autoreparatie in regio Maasdijk.

Maak gebruik van onze MX-5 specialisatie

Wij hebben een zwak voor de Mazda MX-5. Dat is voor een deel ontstaan door onze jarenlange deelname aan de MAX5 Cup. Hoewel een MX-5 in basis nauwelijks meer onderhoud vraagt dan een ‘gewone’ Mazda, kent deze wel een aantal specifieke aandachtspunten. Zoals de afwatering van de softtop. Bij ons autobedrijf in Maasdijk zijn we op die details ingespeeld.

Haal alles uit uw auto dankzij motoroptimalisatie

Wie meer uit z’n MX-5 of ander model wil halen, is bij onze Mazda-garage aan het juiste adres. Voor motoroptimalisatie maken wij gebruik van de producten van BBR. Dit Britse bedrijf legt zich al jaren toe op de ontwikkeling van sets voor tuning van Mazda’s, waaronder de MX-5. Het aanbod loopt van relatief eenvoudige chips tot complete turbosets. Bekijk ook zeker onze verkoopcollectie als u op zoek bent naar een karaktervolle auto met krachtige motor!

Dé specialist in ondersteltechniek

Een correcte uitlijning van de wielen van een auto zorgt voor minder bandenslijtage en betere rijeigenschappen. Dit is een kleine autoreparatie die wij in Maasdijk ook uitvoeren bij de bandenwissel van uw Hyundai of Mazda. Wie hogere eisen stelt, kan bij ons ook terecht voor onderstelaanpassingen. Voor de optimalisatie van de rijeigenschappen grijpen we graag terug op producten van het Duitse Eibach, zoals sportdempers en zwaardere stabilisatoren. Wij letten er bovendien op dat uw Hyundai of Mazda bij de apk wordt goedgekeurd; alle RDW-richtlijnen houden wij in acht!

Autoschadeherstel bij onze partner in De Lier, vlak bij Maasdijk

Autoschade Huisman in Maasdijk en collega-schadehersteller Van der Schans hebben in 2017 de krachten gebundeld in een nieuw bedrijf voor autoschadeherstel: Westland Autoschade in De Lier. Dit als antwoord op de steeds hogere eisen die schadeverzekeraars stellen aan schadeherstel. Bij het bedrijf in De Lier, vlak bij Maasdijk, kunt u terecht voor autoschadeherstel van grote schades, maar ook voor kleinere klussen zoals uitdeuken zonder spuiten en spot repair (deelreparaties). Voor u verandert er weinig: in geval van schade kunt u gewoon terecht bij de werkplaatsreceptie van ons autobedrijf in Maasdijk om autoschadeherstel, een auto-onderhoudsbeurt of een autoreparatie in te plannen.

Maak een afspraak voor een autoreparatie of autoschadeherstel bij ons in Maasdijk

Wilt u een auto-onderhoudsbeurt inplannen bij onze garage in Maasdijk of is er een bepaalde autoreparatie die wij voor u kunnen uitvoeren? Wij zorgen er graag voor dat u veilig en vertrouwd weer de weg op gaat. Neem contact met ons op om een afspraak te maken op een moment dat het voor u uitkomt. Bel naar 0174 – 518 171 of stuur een e-mail naar info@huisman-autobedrijf.nl. U bent welkom om in onze wachtkamer op uw auto te wachten, dan zetten we graag een kop koffie voor u. Komt het niet uit om te wachten bij onze vestiging in Maasdijk tot de auto-onderhoudsbeurt of het autoschadeherstel uitgevoerd is? Dan komen we graag met een oplossing op maat voor u! Autobedrijf Huisman denkt met u mee.