Nieuw

Wilt u nieuw rijden? Of het nu gaat om een Mazda, een Hyundai of een ander merk auto, wij kunnen ‘m leveren. Vanzelfsprekend met volledige fabrieksgarantie. Behalve koop is er de mogelijkheid om een auto te leasen. Voor zakelijke rijders is leasing inmiddels gemeengoed. Maar als u uw auto puur privé rijdt en er niet al uw spaargeld in wilt investeren, is er nu een vergelijkbaar alternatief: private lease.

Gebruikt

In onze showroom vindt u altijd een selectie mooie gebruikte personenauto’s. Van praktische compacte stadsauto’s en stoere sports utility vehicles (SUV’s) tot sportieve cabrio’s. Stuk voor stuk schadevrije auto’s met een sluitende kilometerregistratie . En vanzelfsprekend met garantie. Zodat u met een zeker gevoel op pad kunt.

Aankoopopdracht

Hebben we de auto die u zoekt niet in voorraad? Dan gaan we er met plezier voor u naar op zoek. Wij brengen in het geval van een zoekopdracht uw voorkeuren gedetailleerd in kaart en komen snel (vrijblijvend) met een aanbod dat zo goed mogelijk aansluit op uw wensen. Wij kopen alleen auto’s in waarvan de historie compleet is. Dit om vervelende verrassingen te voorkomen.

Import

Is de auto van uw dromen niet te koop in Nederland? Dan kunnen wij deze voor u aankopen in het buitenland. Zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit. En met dezelfde garantie als op een auto van Nederlandse komaf. Wij verzorgen voor u het hele traject tot aan de aflevering: het zoeken van de auto, de aankooponderhandelingen, het transport naar Nederland, de keuring voor het kenteken bij de RDW en de afrekening met de Belastingdienst.

Duidelijkheid over tellerstanden

Als u de auto van uw dromen hebt gevonden, wilt u natuurlijk graag weten of de tellerstand van die auto wél klopt. De Nationale Autopas (NAP) van een auto, beter bekend als Tellerrapport, biedt dan uitkomst. Zit er een vreemd verloop in de reeks tellerstanden vermeld in het rapport, dan is het opletten geblazen. De kans is dan groot dat er met de teller is gerommeld.

Bij Mazda’s is er een extra mogelijkheid om duidelijkheid te krijgen over de kilometerhistorie van een auto: het Digitaal Service Register, kortweg DSR. In dit register worden de kilometerstanden genoteerd van Mazda’s die bij de dealer worden aangeboden voor onderhoud. Door de jaren heen levert dat net als bij de Nationale Autopas een overzicht op met – als het goed is - telkens oplopende kilometerstanden. Een onlogische reeks tellerstanden in het DSR van een auto is net als bij een afwijking in het Tellerrapport een reden om alert te zijn.