Grote beurt aan uw Mazda in Maasdijk

  • ★ Verbonden met Mazda
  • ★ Onderhoud en reparatie van alle merken
  • ★ Onderhoudsbeurt zelfde dag klaar

Voor een grote beurt aan uw Mazda is Autobedrijf Huisman in Maasdijk de juiste specialist. Al bijna 50 jaar zijn wij Mazda Erkend Reparateur en kennen wij ieder model van Mazda van binnen én buiten. Zo hebben wij een grote voorliefde voor de MX-5, maar kennen wij ook onze weg rond het stadsmodel Mazda2 en de grotere uitvoeringen zoals de CX-3.

Heb je nog vragen over de APK keuring?

Wanneer laat u de grote beurt aan uw Mazda uitvoeren bij ons in Maasdijk?

In het onderhoudsboekje van uw auto ziet u terug wanneer u een grote beurt uit moet laten voeren. Hier staat in aangegeven in welk interval de verschillende onderhoudsbeurten aan uw auto gedaan moeten worden. Dit is zowel uitgedrukt in jaren als in gereden kilometers. Als u twijfelt of het al tijd is voor de grote beurt van uw Mazda, vraag dan meer informatie aan bij onze deskundige monteurs in Maasdijk. Dankzij onze decennialange ervaring met Mazda weten we precies op welk moment de verschillende onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor de Mazda bandenservice.

Bekijk ook onze beschikbare tweedehands modellen

Maak direct een afspraak voor de grote beurt aan uw Mazda

Bij Autobedrijf Huisman in Maasdijk helpen we u graag verder als uw Mazda toe is aan een grote beurt of als u een nieuwe auto van dit merk wilt aanschaffen. Neem contact met ons op en plan een afspraak in op het moment dat voor u uitkomt. Wij zijn bereikbaar op 0174 – 518 171 en info@huisman-autogarage.nl.

Contact

Onderwerp

6 + 9 =