Beheersing van mobiliteit en kosten

Als wagenpark beheerder heeft u te maken met kosten van lease, aanschaf van auto’s of eventueel aanvullende huur. Maar dat zijn niet uw enige vragen. De variabele kosten zijn over de gehele looptijd ook zeker zo hoog.

Business Mobility ondersteunt onze relaties bij keuzes van totaal onderhoud en reparatie. Wanneer gaan we met welke brandstof rijden ook met verzekeringen geven we advies. ook vragen als restwaarde en wat worden de nieuwe overheidsregels toekomst tevreden personeel en uitstraling van het bedrijf.

Waarmee kunnen we u allemaal van dienst zijn:

Wij bieden naast ons garagebedrijf diverse mogelijkheden op gebied van kosten beheersing door middel van:

 • Goede kostencalculaties en reële restwaarde adviezen
 • Onderhoudsadvies tijdens de looptijd voor reparatie en beheer
 • Schadeherstel met originele delen
 • Verzekeringsadvies wat voor u het beste is

Kortom wij doen alles om uw TCO omlaag te krijgen. En wanneer u wilt, kunnen wij voor u een nul meeting opzetten aan de hand van uw huidige cijfers en de kosten van het onderhoud nu.

Alle uw auto’s (ook bedrijfsauto’s) kunnen bij ons in onderhoud, wij hebben met alle merken veel ervaring, zo ook met kleinere en grotere wagenparken. Het onderhoud altijd in overleg en rekening houdende met:

 

 • Leeftijd c.q. looptijd
 • U bepaalt welke reparatie delen OEM of OES
 • Rekening houdend met protocollen fabrikant
 • Wij bieden alle services
 • Van een onderhoudsbeurt tot aan complete revisies
 • Niet te vergeten uw airco check en reparaties aan uw airconditioning
 • En voor uw bedrijfsauto verzorgen wij ook de nodige voertuig aanpassingen

Bedrijven concentreren zich op hun eigen business en stellen specialistische bedrijven aan met ondersteunende diensten. Business Mobility speelt daarop in en kan voorzien in een complete invulling van uw totale mobiliteitsbehoefte.

Wij kunnen het wagenpark naar wens onderhouden, zowel personen auto’s als bedrijfsauto’s en eventuele reparaties uitvoeren, zodat “one stop shopping” voor u mogelijk is. U kunt voor reparatie direct langsrijden en gelijk geholpen worden. Uw medewerkers zullen nooit lang wachten. Wanneer de reparatie langer gaat duren dan verwacht wordt uw medewerker door onze chauffeur terug gebracht of er staat een vervangende auto gereed.

Wij kunnen periodiek het wagenpark controleren volgens afgesproken richtlijnen. Alle bevindingen worden gerapporteerd, en vastgelegd. Deze worden opgestuurd voor een eventuele onderhoudsopdracht. Wanneer voor het geconstateerde, dan actie moet worden ondernomen, kan er dan direct een prijs bepaald worden. Een inkoopnummer kan hier later aan worden toegevoegd.

In samenspraak met de wagenparkbeheerder worden ook service beurten en APK ingepland. Wij zullen het onderhoud en kilometerstanden bijhouden.

Wij weten als geen ander dat tijd geld kost dus wanneer bij een medewerker de auto kort onderhoud nodig heeft biedt Business Mobility de mogelijkheid om in alle rust bij ons te kunnen werken. Wij bieden goed en snel internet voor onze wachtende klanten en een goede kop koffie.