Onderhoud aan auto-airco laten doen in Maasdijk

  • ★ Erkend Mazda-reparateur
  • ★ Uitstekende beoordelingen
  • ★ Veel occasions

De auto-airco is wellicht een van de meest gebruikte autosystemen, waardoor regelmatig onderhoud door onze specialisten in Maasdijk zeker geen overbodige luxe is! De filters van de airco moeten namelijk regelmatig vervangen worden, net als reiniging van het aircosysteem. Door dit regelmatig te doen, voorkomt u dat de airco een nare lucht door de auto kan verspreiden.

Heb je nog vragen over de APK keuring?

De auto-airco werkt altijd naar behoren dankzij onderhoud van onze specialisten in Maasdijk

Bij Autobedrijf Huisman in Maasdijk kunt u terecht voor het onderhoud van uw auto-airco. Qua merken zijn wij absoluut niet eenkennig in onze kennis, maar als Mazda Service Dealer weten wij met één blik wanneer de airco van uw Mazda onderhouden moet worden. Maar ook voor onderhoud aan de airco van een Hyundai of ander automerk bent u bij ons op de juiste plaats. Wij vervangen de filters, maken het aircosysteem schoon en vullen indien nodig de koelvloeistof bij. Zo gaat u veilig én koel de weg op!

Maak een afspraak voor het uitvoeren van onderhoud

Als u zeker wilt weten dat de auto-airco altijd goed werkt, dan plant u tijdig een onderhoudsbeurt in bij Autobedrijf Huisman in Maasdijk. In onze werkplaats helpen we u graag verder, terwijl u wacht met een kopje koffie in de hand. Hier kunt u tegelijkertijd een kijkje nemen bij ons verkoopaanbod. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn bereikbaar via 0174 – 518 171 en info@huisman-autobedrijf.nl.

Bekijk tijdens het wachten ook ons ruime aanbod aan occasions

Contact

Onderwerp

13 + 4 =