Airco-onderhoud aan uw Hyundai in Maasdijk

  • ★ Erkend Mazda-reparateur
  • ★ Uitstekende beoordelingen
  • ★ Veel occasions

Airco-onderhoud aan uw Hyundai is een vaak vergeten stap in het auto-onderhoud, maar niet bij onze deskundige monteurs in Maasdijk! Wij controleren de filters en reinigen het aircosysteem, zodat u geniet van koele, gezonde aangevoerde lucht zonder nare luchtjes.

Heb je nog vragen over de APK keuring?

Voor deskundig airco-onderhoud van uw Hyundai komt u langs bij onze werkplaats in Maasdijk

Inmiddels is Autobedrijf Huisman in Maasdijk al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in onderhoud aan Hyundai, waardoor onze monteurs precies weten waarop te letten bij een airco-onderhoud. De airco is bijvoorbeeld niet alleen prettig tijdens de warme zomermaanden, ook tijdens de koudere periode is de airco zeer functioneel! De airco zorgt namelijk door de constante luchtstroom dat uw autoruiten niet beslagen raken en vocht in de auto opdroogt. Met andere woorden, het onderhouden van uw airco is het hele jaar door belangrijk.

Maak op tijd een afspraak voor controle

Zeker tijdens de zomermaanden kan het daarom erg druk zijn. Plan tijdig een afspraak in voor het airco-onderhoud van uw Hyundai, zodat wij u goed kunnen helpen bij ons autobedrijf in Maasdijk. Neem contact met ons op door te bellen naar 0174 – 518 171 of stuur een e-mail naar info@huisman-autobedrijf.nl. Dan plannen we direct een afspraak in voor airco-onderhoud aan uw Hyundai bij ons in Maasdijk.

Contact

Onderwerp

4 + 10 =