Onderhoudsbeurt voor uw Hyundai in Maasdijk

  • ★ Erkend Mazda-reparateur
  • ★ Uitstekende beoordelingen
  • ★ Veel occasions

Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig en wilt u uw geliefde Hyundai laten controleren door een expert in omgeving Maasdijk? Bij Autobedrijf Huisman hebben we inmiddels al ruim 15 jaar ervaring met onderhoud en reparaties aan Hyundai. Onze monteurs hebben passie voor het vak en brede kennis van Hyundai. Uw auto is bij ons in goede handen.

Heb je nog vragen over de APK keuring?

Een kleine of grote onderhoudsbeurt voor uw Hyundai bij onze werkplaats in Maasdijk

Het automerk Hyundai staat bekend om de krachtige auto’s die een lange levensduur hebben. Dit betekent echter wel dat u regelmatig onderhoud moet (laten) uitvoeren om uw auto in deze topconditie te houden. Denk bijvoorbeeld aan het controleren van de auto-airco in uw Hyundai of het controleren van de remmen en de bandenspanning. U kunt bij Autobedrijf Huisman in Maasluis terecht voor een onderhoudsbeurt aan uw Hyundai, waaronder:

Daarnaast helpen wij u uiteraard ook graag met onze Hyundai bandenservice, waarbij we ervoor zorgen dat u altijd veilig de weg op gaat met banden die genoeg profiel hebben.

Plan direct een afspraak in

Als u graag wilt wachten tot de onderhoudsbeurt van uw Hyundai is afgerond, dan bent u welkom om bij ons in Maasdijk te wachten op uw auto. We bieden u graag een kop koffie en een goed gesprek! Wilt u een afspraak maken bij onze werkplaats? Neem contact op door te bellen naar 0174 – 518 171 of een e-mail te sturen naar info@huisman-autobedrijf.nl.

Contact

Onderwerp

6 + 12 =