Bandenservice voor uw Hyundai in Maasdijk

  • ★ Erkend Mazda-reparateur
  • ★ Uitstekende beoordelingen
  • ★ Veel occasions

De bandenservice voor Hyundai bij Autobedrijf Huisman in Maasdijk gaat verder dan enkel een seizoenswisseling van de banden. Bij ons kunt u terecht voor onder andere bandenonderhoud, balanceren, uitlijnen en reparaties. Waar mogen wij u mee van dienst zijn?

Heb je nog vragen over de APK keuring?

Met onze bandenservice gaat uw Hyundai veilig de weg op in omgeving Maasdijk

De bandenservice bij onze werkplaats in Maasdijk zorgt ervoor dat u veilig en vertrouwd de weg op gaat met uw Hyundai. Bovendien rijdt uw auto comfortabeler en zuiniger, maar gaan uw banden ook langer mee waardoor u ook nog geld bespaart. Trilt het stuur bij hogere snelheden? Laat dan de banden balanceren. Trekt het stuur naar één kant of stuurt de auto zwaar? Dan is het wellicht tijd om de Hyundai uit te laten lijnen. Ook controleren wij de banden voor u op bandenprofiel en -spanning. Wist u bijvoorbeeld dat uw Hyundai bij de apk ook gecontroleerd wordt op deze punten en dit vaak een reden is om af te keuren? Daarom raden wij u aan om voor de apk de Hyundai binnen te brengen voor een kleine beurt, dan bekijken we dit voor u.

Maak een afspraak voor uw bandenwissel of –controle

Wanneer de seizoenen wisselen is het belangrijk om te controleren of u met de juiste banden rijdt. De specialisten van Autobedrijf Huisman in Maasdijk helpen u daarom graag als u uw Hyundai binnenbrengt voor de bandenservice. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar 0174 – 518 171 of stuur een e-mail naar info@huisman-autobedrijf.nl.

Kijk terwijl u wacht naar onze ruime collectie auto’s

Contact

Onderwerp

15 + 4 =