Een apk voor uw Hyundai in Maasdijk

  • ★ Erkend Mazda-reparateur
  • ★ Uitstekende beoordelingen
  • ★ Veel occasions

Moet u binnenkort de apk voor uw Hyundai inplannen en woont in de buurt van Maasdijk? Autobedrijf Huisman is dé specialist in Westland op het gebied van Hyundai! Wij zorgen voor een goed verloop van de apk, terwijl u geniet van een vers kopje koffie in onze comfortabele wachtkamer!

Heb je nog vragen over de APK keuring?

Regel de apk voor uw Hyundai bij ons autobedrijf in Maasdijk

Waar kunt u bij uw Hyundai zelf al op letten als u de apk moet laten uitvoeren bij ons autobedrijf in Maasdijk? Het is voornamelijk belangrijk om ervoor te zorgen dat alle vloeistoffen aangevuld zijn. Denk hierbij onder andere aan ruitenwisservloeistof, olie en koelvloeistof voor bijvoorbeeld de airco van de Hyundai. Daarnaast is het belangrijk dat al uw verlichting naar behoren werkt en uw bandenprofiel voldoet aan het wettelijk minimum. Twijfelt u of uw Hyundai wel door de keuring komt? Plan dan bijvoorbeeld een kleine beurt voor de Hyundai in, dan kijken wij deze zaken voor u na!

Maak direct een afspraak voor de apk

Weet u al wanneer u de apk van uw Hyundai moet inplannen? Dan is het verstandig om direct een datum in te plannen bij onze werkplaats in Maasdijk, zodat de apk van uw Hyundai zeker op tijd wordt gedaan. Het kan namelijk altijd voorkomen dat er onverhoopt iets vervangen moet worden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Bel naar 0174 – 518 171 of stuur een e-mail naar info@huisman-autobedrijf.nl. Komt uw auto toch niet door de keuring? Dan denken wij graag met u mee over een nieuw model of een leuke occasion!

Contact

Onderwerp

2 + 9 =