Kleine beurt voor uw Hyundai in Maasdijk

  • ★ Erkend Mazda-reparateur
  • ★ Uitstekende beoordelingen
  • ★ Veel occasions

Tijdens de kleine beurt bekijken we uw Hyundai grondig in onze werkplaats in Maasdijk. Dankzij de kleine beurt speuren we vroegtijdig problemen op, waardoor grote en onverwachte kosten voorkomen worden. Al meer dan 15 jaar werken we bij Autobedrijf Huisman in Maasdijk met auto’s van Hyundai, waardoor wij perfect weten waar we op moeten letten tijdens de kleine beurt.

Heb je nog vragen over de APK keuring?

Voor de kleine beurt van uw Hyundai komt u bij ons in Maasdijk langs

De kleine beurt is zeker aan te raden wanneer u binnenkort met uw Hyundai voor de apk weg moet. Bij een kleine beurt of een grote auto-onderhoudsbeurt te Maasdijk controleren onze monteurs uw Hyundai op diverse punten. Denk hierbij aan:

  • Het controleren van de remmen
  • Het vervangen van de olie en het oliefilter
  • Het controleren en bijstellen van de verlichting
  • Het bijvullen van alle vloeistoffen, indien nodig

Uiteraard kunt u de kleine beurt ook direct combineren met de bandenwissel van uw Hyundai, zodat u onze garage in Maasdijk uitrijdt met de juiste banden voor het seizoen. Heeft uw Hyundai een grote beurt nodig? Ook dan bent u bij ons welkom!

Plan voor het onderhoud direct een afspraak in onze werkplaats

Moet u binnenkort een apk-keuring laten doen of wilt u een kleine beurt inplannen bij onze garage in Maasdijk omdat u veel kilometers heeft gereden? Neem contact met ons op! Wij zijn bereikbaar als u belt naar 0174 – 518 171 of als u een e-mail stuurt naar info@huisman-autobedrijf.nl. Ook als u een nieuwe auto zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Bekijk ook ons ruime assortiment occasions

Contact

Onderwerp

4 + 2 =