Kleine beurt voor uw Mazda in Maasdijk

  • ★ Erkend Mazda-reparateur
  • ★ Uitstekende beoordelingen
  • ★ Veel occasions

Een kleine beurt voor uw Mazda is een betaalbaar én preventief onderhoudsmoment dat wij graag voor u uitvoeren in onze werkplaats in Maasdijk. Autobedrijf Huisman is al 50 jaar lang Mazda Erkend Reparateur, wat betekent dat onze monteurs werken volgens de richtlijnen van Mazda met originele onderdelen. Mazda heeft geen geheimen meer voor ons. Daarom weten we precies waar we op moeten letten als u binnenkomt voor een onderhoudsbeurt.

Heb je nog vragen over de APK keuring?

Voor een kleine beurt aan uw Mazda komt u langs bij onze werkplaats in Maasdijk

Tijdens de kleine beurt controleren de monteurs in onze werkplaats te Maasdijk uw Mazda op verschillende belangrijke punten. Denk hierbij onder andere aan het testen van de remmen, bijvullen van de vloeistoffen, instellen van de verlichting en lekkagecontrole. Dankzij deze uitgebreide controle is het kleine onderhoud de perfecte manier om uw Mazda op de apk voor te bereiden. Zorg er ook voor dat de banden van uw Mazda tijdig gewisseld worden, zodat u altijd rijdt met de juiste banden voor het seizoen.

Bekijk ook onze ruime collectie met nieuwe modellen

Plan het onderhoud in wanneer het voor u uitkomt

Bij Autobedrijf Huisman hechten we veel waarde aan onze service. Dit komt niet alleen tot uiting in onze deskundigheid, maar ook in onze gastvrijheid. Wij kijken graag samen met u in de agenda om de kleine beurt in te plannen voor uw Mazda, zodat u enkel naar onze werkplaats in Maasdijk komt wanneer dit voor u gunstig is. We maken dan graag een kop koffie voor u terwijl u wacht. Wilt u graag een onderhoudsbeurt voor de Mazda inplannen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0174 – 518 171 of stuur een e-mail naar info@huisman-autobedrijf.nl.

Contact

Onderwerp

14 + 9 =