Vacature: administratieve medewerker in Westland

  • ★ Verbonden met Mazda
  • ★ Onderhoud en reparatie van alle merken
  • ★ Onderhoudsbeurt zelfde dag klaar

Versterk onze organisatie en reageer op onze vacature voor een administratieve medewerker in regio Westland. Autobedrijf Huisman in Maasdijk is al meer dan 55 jaar een begrip in de regio en zoekt altijd naar deskundige en betrouwbare versterking om ons bedrijf te laten groeien. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Bekijk dan onze openstaande vacatures, bijvoorbeeld een vacature voor administratieve medewerker bij ons in gemeente Westland.

Heb je nog vragen over de vacature?

Bekijk onze vacature voor administratieve medewerker in gemeente Westland

Wilt u onze klanten een glimlach bezorgen en ongedwongen samenwerken met leuke en gezellige collega’s? Dit en meer bieden wij u aan als u reageert op onze vacature voor administratieve medewerker of bijvoorbeeld onze vacature voor automonteur in Maasdijk, gelegen in gemeente Westland. Hiervoor ontvangt u uiteraard een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Draag bij aan het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben en word onderdeel van een hecht en gezellig familiebedrijf in Maasdijk.

Reageer op onze vacature

Autobedrijf Huisman is dé specialist als het gaat om de verkoop van nieuwe auto’s of occasions, het onderhoud en reparatie van ieder merk auto. Bovendien werken wij als Mazda Erkend Reparateur en helpen we klanten uit de regio en daarbuiten. Wilt u ook onderdeel uitmaken van ons hechte team? Reageer dan op de vacature voor administratieve medewerker bij ons in regio Westland door je cv en motivatiebrief te sturen. Neem bij vragen contact met ons op door te bellen naar 0174 – 518 171 of door een e-mail te sturen naar info@huisman-autogarage.nl.

Contact

Onderwerp

12 + 15 =